Om oss

Super-Q

Vi har som mål å være best på pris og kvalitet når det kommer til funksjonelle barneklær!

Ideen om konseptet rundt Super-Q ble unnfanget allerede i 2016, hvor Super-Q´s grunnleggere så et behov og et udekket marked når det kom til barneklær. De fleste småbarnsforeldre kjenner seg vel igjen i det å dra fra butikk til butikk før barnehagestart og skulle handle nye parkdresser, støvler, fleecedresser, etc. Det er her Super-Q ønsker å kunne tilby alle produkter på et nettsted og gjøre innkjøpet enkelt. Skulle noen av produktene ikke passe eller at man rett og slett angrer seg, så er det bare å returnere varen, så sender vi enten riktig størrelse eller refunderer pengene. Det skal være trygt og enkelt å handle hos Super-Q! 

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt sortiment, følg med!

Vi er langt ifra i mål med å ha et fullverdig sortiment for barn, men vi utvider sortimentet fortløpende og flere varer er på vei inn.

Ønsker du å kunne handle funksjonelle barneklær, med høy kvalitet, til lav pris, med kanskje markedets beste kundeløfte - følg med oss på veien videre.

Vi har vårt hovedkontor og lager på Averøy, som ligger på Nordmøre i Møre og Romsdal. Ved å ha lager og kontorer her, er vi i stand til å holde kostnader nede, og dermed kunne tilby kvalitetsprodukter til hyggelige priser! Vi ønsker også tilbakemelding på våre produkter fra våre kunder, da det til syvende og sist er viktig at vi kan levere funksjonelle og slitesterke klær, som barna elsker å gå i. Vi jobber tett med våre leverandører og fabrikker, dette innebærer at vi styrer vårer kolleksjoner og holder samtidig kostnader nede.